top of page

LINE-UP 2022

WhatsApp Image 2022-06-19 at 8.25.59 PM.jpeg

 SET-TIME: 23u – 00u 

Welcome to the panic room, Amber Broos! Amber zal iedereen volledig op gang trekken voor een onvergetelijke avond! We beginnen met een KNALLER van formaat: met optredens op o.a. Suikerrock, We Own The Night (NL) en Lokerse Feesten bewees ze dat ze terecht een van de opkomende talenten van de DJ scene wordt genoemd. Daarnaast is ze ook vaak te horen op @stubru ! Als producer maakte ze naast eigen nummers (Idolize, Watch me, Moon shimmer) ook al remixen voor o.a. Bonzai legende Yves Deruyter. Niet te missen dus!

WhatsApp Image 2022-06-19 at 8.25.43 PM (1).jpeg

 SET-TIME: 00u – 01u 

Enkel het beste is goed genoeg voor ons publiek! Dit duo heeft het allemaal: tonnen ervaring en vernieuwend talent! DIMARO speelde al 14 keer op het beste festival ter wereld: Tomorrowland! Maar ook op toppers zoals Ostend Beach, Laundry Day en Summer Festival!. Hij is ook een hitmachine, met kleppers zoals: "Drums" (2014) en “Are You With Me” (2015) veroverde hij de wereld! LENNERT WOLFS is dan weer de energieke springbal op het podium. Maar ook hij heeft al tonnen ervaring: Tomorrowland, Tomorrowland Winter, Hype 0 Dream, Ostend Beach en vele meer!

WhatsApp Image 2022-06-19 at 8.25.51 PM.jpeg

 SET-TIME: 02u – 03u 

Maak jullie klaar voor de 𝗮𝗯𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁𝗲 𝗹𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲𝘀 5NAPBACK, Freaquency en Lester Williams, want zij vormen samen: De Bromeo’s! Een trio ervaren panters bij wie 𝗮𝗺𝗯𝗶𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 in het bloed zit en die elk op zich het Belgische nachtleven, en ver daarbuiten, al hebben veroverd! Ze stonden laatst zelfs samen in een vol Sportpaleis! Dit jaar zullen ze ook Openluchtfuif doen ontploffen! 

Deux Promille: 19u – 21u 

De avond wordt in gang gezet met sunset summer vibes van Deux Promille

 

Wonbeat & Purpose: 21u – 23u 

Wonbeat & Purpose zal ons dieper de nacht in trekken met hun upbeat partybeats.

DIMARO ft. Lennert Wolfs: 00u – 01u 

Dit prachtige duo zorgt dat niemands benen nog onbeweeglijk blijven! Dance your ass off!

DJ Vinny: 01u – 02u 

Na middernacht zorgt DJ Vinny ervoor dat het feest blijft doorgaan. Met zijn knalplaten kan niemand blijven staan!

Kwijt Trek System: 03u – 04u 

Afsluiten doen we met ambiance -en sfeermakers Kwijt Trek System!

bottom of page