top of page

LINE-UP 2023
 

POST- SEM.jpg

 SEM OZUBEK 

 SET-TIME: 19u – 21u 

De avond wordt in gang gezet door lokale DJ Sem Ozubek, met zijn groovy tunes laat hij onze vroege feestgangers onmiddellijk de benen losschudden!

POST- WOMBEAT & PURPOSE.jpg

 WONBEAT & PURPOSE 

 SET-TIME: 21u – 23u 

The sun is shilling, hold my beer, Wonbeat & Purpose behind the desk, uw feestje start hier! Ze zijn ondertussen een vaste waarde binnen Openluchtfuif. Dit knallende duo brengt ons al feestend de avond in met hun stevige feestmuziek!

WhatsApp Image 2023-05-23 at 18.55.37.jpeg

 MANUALS 

 SET-TIME: 23u – 00u 

MNM Start To DJ winnaar Manuals zorgt voor een dik feest met de beste dance platen! Een echte legend on the rise in binnen- en buitenland: voorprogramma Dimitri Vegas & Like Mike (NL), Flowtrack (FR), Duplex Club (CZ), Sandance (SP), Albufissa (POR), Tomorrowland (BE), Versuz (BE) & nu dus ook op Openluchtfuif Alken!

POST - ARTHUR LEWIS kopiëren.jpg

 ARTHUR LEWIS 

 

SET-TIME: 00u – 01u 

Ondanks zijn jonge leeftijd stond Arthur al sinds zijn 17de te schitteren in het zonnige Lloret de Mar, Madrid (Spanje), Albuefeira (Portugal), … en op vele festivals zoals Sunrise Festival, Land of Love, The Day Before Tomorrow & Beachweekend. Arthur zijn sets bestaan uit commerciële meezingers met een mix van  technovariaties en een constante toevoeging aan energie. Door zijn eigen nummers, remixen en edits, speelt hij elke tent, club of festival plat. 

POST- SKYVE FLO WINDEYpsd.jpg

 SKYVE FT. FLO WINDE

 

 SET-TIME: 01u – 02u 

Geen introductie nodig. Hoofd muziek van Studio Brussel en de geheime kracht achter bad boy Gunther D. Verslaafd aan smerige baslijnen, trap, drum&bass, twerk en alles daartussenin. Meester van mash ups, edits en dirty parties. @skyvemaster gaat samen met @flowindey, de koningin van Snapchat en Instagram het podium in vuur en vlam zetten!

Flo houdt ervan om mensen te vermaken via haar sociale media. Noem een concert, feest of festival en je vindt haar daar. Door nonchalant een menigte op te hitsen tijdens een late avond après-ski, is ze begonnen als MC. Samen met Studio Brussel maatje Skyve tilt ze je feest naar een hoger niveau. 

POST- VOLTRACK.jpg

 VOLTRACK

 

 SET-TIME: 02u – 03u 

VolTrack kan je met 1 woord omschrijven: ‘ENERGIE’. Van zodra hij achter de DJ-decks staat laat hij de boel ontploffen. In 2020 behaalde hij de tweede plaats op MNM Start To DJ. Hij verhuisde van zijn kamer naar de grootste clubs en festivals van België. Hij zette Sunset en Sunrise Festival reeds in vuur en vlam. Daarnaast zijn de Versuz, The Villa en Ikon voor hem geen onbekend terrein. Met een allround liefde voor muziek maakt hij van elke set een grootse show.

POST- PONEY.jpg

 DJ PONEY 

 SET-TIME: 03u – 04u 

DJ Poney mag weer van stal! Verwacht je aan gladgestreken manen, een muziekale mengelmoes en licor cuarenta y tres, de hekken gaan open, de teugels gaan los en we dansen samen nog tot diep in de nacht op de feestmuziek van DJ Poney!

bottom of page